Yritysesittely

MarjoKoti LKV

Kiinteistönvälitys Marjokoti Oy LKV on aivan Mäntsälän keskustassa, hienosti entisöidyssä museoviraston suojelemassa kiinteistössä sijaitseva, Mäntsälän ympäristöineen hyvin tunteva ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä ja SKVL:n jäsenyritys.

Kiinteistönvälitys työnä vaatii erityisesti asettumista asiakkaan asemaan. Myyjänä hän antaa sinulle todennäköisesti rahallisesti arvokkaimman omaisuutensa myyntiin ja ostajana vastaavasti tekee taloudellisesti isoimman hankinnan. Tämä on ala jota kuvitellaan ”mediaseksikkääksi” mutta aika nopeasti alalta karsiutuvat ne jotka eivät oikeasti jaksa paneutua 24/7 asiakkaiden parhaaksi. 

Asiakkaat ovat työnantajani, heillä on täysi valta tehdä päätöksiä kenelle haluavat maksaa palkkaa, siksi on ihana huomata useat asiakkaita joiden kanssa olen tehnyt  yhteistyötä ovat palanneet kun asunnon vaihto on tullut ajankohtaiseksi. Mottona: ole rehellinen;  jos jotain et tiedä niin ota selvää.

  Lue lisää asunnonmyynnistä

Kutsu minut arviokäynnille


Olen tehnyt pitkä työrupeaman myynnin ja markkinoinnin parissa, vuonna 2010 siirryin LKV alalle valtakunnallisen ketjun palvelukseen. Into työhön ja alaan kasvoi päivä päivältä ja vuonna 2012-2013 suoritin Kiinteistöalan ammattitutkinnon KiAT Markkinointi Instituutissa, vuoden 2013 toukokuussa läpäisin kiinteistönvälittäjäkokeen LKV ensiyrittämällä.
 

Jätä minulle
yhteydenottopyyntö

tai katso tarkemmat yhteystiedot tästä

Kiinteistönvälitys Marjokoti Oy LKV
Keskuskatu 7, 04600 MÄNTSÄLÄ
Puhelin: 0400 374 565
Sähköposti: marjo.havurinnarjokoti.fi

SKVL jäsenyritys

» tietosuoja- ja rekisteriseloste


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)