Ajankohtaista

26.01.2023

Lämmin kiitos asiakkailleni vuodesta 2022

Yhdessä autoimme Ukrainaa avustusjärjestöjen kautta seuraavasti:

SPR 3.152 €
Pelastakaa lapset 1.256 €
Kirkon ulkomaanapu 324 €

On aika suunnata katseet tulevaisuuteen. Ilmassa on ollut paljon epävarmuustekijöitä, uskon että pahimman yli on selvitty. Kevätauringon noustessa myös ostajat heräilevät. Tällä hetkellä on vähän tarjontaa, joten kannattaa ennakoida mikäli kodinvaihto on ajankohtainen. Tulen mielelläni käymään ja juttelemaan asunnonvaihdosta.


08.03.2022

AUTETAAN UKRAINAA YHDESSÄ

Marjokoti Oy LKV lahjoittaa kaikista kauppaan johtavista 24.2 – 30.6 välisenä aikana tehtyjen myyntitoimeksiantojen välityspalkkiosta 10 % Ukrainan tukemiseen.
Asiakas saa valita kansainvälisen tunnetun avustusjärjestön jonka kautta haluaa rahan lähetettävän.


23.10.2021

MARJO HAVURINNE VUODEN SALLI 23.10.2021 LÄMMIN KIITOS SAAMASTANI IHANASTA HUOMIONOSOITUKSESTA

”Mäntsälän Yrittäjänaiset ry on perustettu jo vuonna 1964 ja yhdistyksen ensimmäinen ja useita kertoja uudelleen valittu puheenjohtaja oli Salli Virtanen. Virpi Salmen puheenjohtajuuskaudella, vuonna 2004 alettiin yhdistysten jäsenten joukosta valita Vuoden Yrittäjänainen eli mäntsäläläisittäin Vuoden Salli.

Tänä vuonna Vuoden Sallin kunnian sai kiinteistövälittäjä Marjo Havurinne, jonka yritys on Mäntsälän keskustassa sijaitseva Marjokoti LKV. Marjo on hieno esimerkki siitä, että yrittäjyyshaaveet voivat toteutua myös muiden palveluksessa tehdyn pitkän työuran kruununa. Palkintoraadin muodostivat viime vuoden Salli, kampaaja Sanna Kauppinen, Mäntsälän Yrittäjänaisten sihteeri Mirja Kokko ja puheenjohtaja Kati Rintakorpi. Raadin perusteluissa Sallin valinnalle tuodaan esiin Marjon taitavuus, perinpohjaisuus ja tarkkuus työssään, loistava asiakaspalvelu ja aktiivisuus yrittäjänaisten asioiden edistämisessä. Marjo puolustaa upeasti yrityksensä paikkaa isojen välitysketjujen rinnalla tuoden yksilöllisen vaihtoehdon kiinteistönvälitystarjontaan.

Marjo Havurinne on markkinoinnin ja myynnin ammattilainen, joka on uransa aikana myynyt kaikkea rotanmyrkystä höyryyn. Marjo on haaveillut omasta yrityksestä jo ainakin 20 vuotta ja pallotellut yritysideoita jo tuolloin Mäntsälän yrityskehityksessä Harri Karin kanssa. Yritysidea kiteytyi vuosien myötä ja Marjo kiittelee saaneensa arvokasta koulutusta ja osaamista työskennellessään Mäntsälän OP-kiinteistökeskuksessa myyntineuvottelijana. Tuolloin hän suoritti Kiinteistöalan ammattitutkinnon ja läpäisi kiinteistövälittäjäkokeen (LKV) ensiyrittämällä vuonna 2013. Marjo kertoo, että kiinteistövälittäjänä leipä ei irtoa helpolla, mutta hän rakastaa työtään ja asiakkaitaan. Tukiverkostot kannattelevat hankalissa tilanteissa ja Yrittäjänaisten yhteisö tarjoaa upean mahdollisuuden kokemusten vaihtoon ja yhteisten asioiden edistämiseen. ”

Kati Rintakorpi Mäntsälän yrittäjänaisten puheenjohtaja


07.03.2017

Marjokoti on SKVL Laatuyritys

6.3 Marjokoti LKV on hyväksytty SKVL Laatuyrittäjäksi. "Laatuyrittäjälle tavanomainen ei riitä. Laatuvälittäjä haluaa kehittää itseään, yritystään ja tuloksiaan. Hänelle tärkeitä asioita korkean ammattitaidon lisäksi ovat mm. eettisyys, oikeamielisyys, jatkuva oppiminen ja pyrkimys parempaan"

Itselleni laatuyrittäjyys merkitsee koko ajan itsensä kouluttamista, toiminnan seuraamista ja asiakaslähtöistä tekemistä. Jo pelkkä laatuyrittäjä logon saaminen on vaatinut toiminnan sisäistä tarkastamista ja laatukäsikirjan tekemistä. Laatuyrittäjää seurataan asiakaskyselyin ja toiminta auditoidaan säännöllisesti. Tämä takaa jatkuvan luotettavan ja turvallisen kaupan sekä ostajana ja myyjänä.

LUE LISÄÄ SKVL LAATUYRITYKSESTÄ


31.01.2017

Marjokoti täyttää vuosia!

Marjokoti täyttää 1.2.2017 kaksi vuotta, päivä kuluu työn merkeissä


01.01.2017

Hyvää alkanutta vuotta 2017!

Kiinteistönvälitys Marjokoti Oy LKV toivottaa hienoa alkanutta uutta vuotta.

Julkaisimme myös uunituoreen mobiiliystävällisen verkkosivuston Nerion LKV julkaisualustalla, tervetuloa tutustumaan.


Jätä minulle
yhteydenottopyyntö

tai katso tarkemmat yhteystiedot tästä

Kiinteistönvälitys Marjokoti Oy LKV
Keskuskatu 7, 04600 MÄNTSÄLÄ
Puhelin: 0400 374 565
Sähköposti: marjo.havurinnarjokoti.fi

SKVL jäsenyritys

» tietosuoja- ja rekisteriseloste


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)